Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Ε.Β.Ε.Θ.: Ενημερωτική εκδήλωση για τις οικονομίες των κρατών-μελών της ομάδας Βίσεγκραντ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία)

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη 07-11-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση για τις οικονομίες των κρατών-μελών της ομάδας Βίσεγκραντ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία)

To επιχειρηματικό περιβάλλον και οι ευκαιρίες εμπορικής συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και των κρατών –μελών της ομάδας Βίσεγκραντ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία και Τσεχία) είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Πολωνίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των οικονομιών και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος των εν λόγω κρατών από εκπροσώπους των πρεσβειών τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα από τους:

-Roman Hloben, αναπληρωτή πρέσβη Σλοβακίας, αρμόδιο για θέματα εμπορίου και οικονομίας,

-Milos Kucera, αναπληρωτή πρέσβη Τσεχίας, αρμόδιο για θέματα εμπορίου και οικονομίας,

- Ewa Flis, σύμβουλο πρεσβείας της Πολωνίας, επικεφαλής Τμήματος Προώθησης Εμπορίου & Επενδύσεων,

-Zoltan Szabo, εμπορικό Σύμβουλο από την πρεσβεία της Ουγγαρίας.

Οι παρουσιάσεις των τεσσάρων διπλωματών θα  πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Θα ακολουθήσουν σύντομες κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των διπλωματών και των εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων στην ελληνική γλώσσα, για τις χώρες  Τσεχία και  Πολωνία και στην  αγγλική  γλώσσα για τις χώρες  Ουγγαρία  και  Σλοβακία.

Οσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην εν εκδήλωση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132), το αργότερο μέχρι τις 12.11.2012, για την καλύτερη προετοιμασία των συναντήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!