Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΓΕ «Ανοίγει ο δρόμος» για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα της Ελλάδας στην Expo Dubai 2020

Στην «Expo Dubai 2020», παραβρέθηκε ως ομιλήτρια η πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., Αποστολίνα Τσαλταμπάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όπως τόνισε η κυρία Τσαλταμπάση «Η παρουσία του Σ.Ε.Γ.Ε. στην Expo Dubai 2020, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, αλλά αποδεικνύει πως η έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη που παρέχει προς τα μέλη του και τις γυναίκες που επιθυμούν να επιτύχουν περισσότερα στο χώρο του Επιχειρείν, λαμβάνει αναγνώριση, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Στο πλαίσιο της έκθεσης η κυρία Τσαλταμπάση συμμετείχε ως επίσημη ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική πρεσβεία και το Enterprise Greece, με θέμα: «Women Empowerment and Leadership - Challenges and Aspirations».

H πρόεδρος τοποθετήθηκε πάνω στη θεματική «Leadership in Business and Public Service - Insightful stories from a Woman's point of view», παρουσιάζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, προκειμένου να προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και να ενισχύσει την ομαλότερη ένταξη των γυναικών στον κόσμο του επιχειρείν.

«Η αναγνώριση της συνεισφοράς των γυναικών στην παγκόσμια οικονομία και η ανάγκη απόκτησης ίσων ευκαιριών σε κάθε τομέα της ζωής τους αποτελεί προτεραιότητα για το σύνδεσμο, αλλά και για εμένα προσωπικά» όπως είπε η πρόεδρος.

Στο περιθώριο της έκθεσης, η κυρία Τσαλταμπάση, συναντήθηκε και με την πρόεδρο του Business Professional World Emirates Club (BPW Emirates), Sheikha Dr. Al-Qassimi, φορέα με τον οποίο ο ΣΕΓΕ έχει αναπτύξει έναν ενεργό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν από κοινού το Μάρτιο του 2021.

«Είναι για μας τιμή να μας εμπιστεύεται η Sheikha Dr. Al-Qassimi, μια γυναίκα με μεγάλο επιχειρηματικό εκτόπισμα στα ΗΑΕ», δήλωσε η πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο κυρίες, παρουσία της Γραμματέως του BPW Emirates Club, Zaha Nababi και της γενικής γραμματέως του ΣΕΓΕ Αλίς Κοροβέση, ανανέωσαν τους όρους του μνημονίου και δεσμεύτηκαν από κοινού για την υλοποίηση νέων δράσεων.

Επίσης γνωστοποιήθηκε ότι ξεκίνησαν δράσεις μαζί με την Μαίη Ζαννή, των Women Act μέσω της συγκεκριμένης αποστολής στο Ντουμπάι.

Τέλος η κυρία Τσαλταμπάση δήλωσε: «Σκοπός της παρουσίας μας στην έκθεση είναι όχι μόνο να προβάλουμε τη δράση μας, αλλά πρωτίστως να εκπροσωπήσουμε τα μέλη μας σε μια άκρως αναπτυσσόμενη και ανταγωνιστική αγορά, αυτή των ΗΑΕ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!