Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΕΓΕ Τριήμερο δημιουργίας και γυναικείας επιχειρηματικότητας έρχεται στην Κομοτηνή

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής και των επιμελητηρίων της περιοχής, ανακοίνωσε ότι διοργανώνει Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και υπαίθρια έκθεση χειροποίητων δημιουργιών Crafting Business Expo.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κομοτηνής το τριήμερο 20-21-22 Σεπτεμβρίου 2024.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, το φόρουμ θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιος Παυλίδης (Δημοκρατίας 1) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. με στόχο να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση, ενδυνάμωση, εκπαίδευση και ανταλλαγή εμπειριών, ενισχύοντας τη θέση των γυναικών στην επιχειρηματική δραστηριότητα της περιοχής.

Το πρόγραμμα των δύο ημερών περιλαμβάνει θέματα όπως:

  • Η ενίσχυση και προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Εργαστήρια που στοχεύουν στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων, όπως η δημιουργία Κοινωνικών Επιχειρήσεων.
  • Ομιλίες από ειδικούς στον χώρο του επιχειρείν που θα αναδείξουν επιτυχημένες πρακτικές και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 18:30 μ.μ., στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας ενώ παράλληλα με το φόρουμ, από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή θα λάβει χώρα η υπαίθρια έκθεση Crafting Business Expo. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν χειροποίητες δημιουργίες από γυναίκες επιχειρηματίες και γυναικείους συνεταιρισμούς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει προϊόντα χειροτεχνίας όπως κοσμήματα, κεραμικά, υφαντά, διακοσμητικά αντικείμενα και άλλα, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τις δημιουργούς και να υποστηρίξει τις τοπικές γυναικείες επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή στο φόρουμ, τα εργαστήρια χειροτεχνίας και η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Forum και στα διαδραστικά εργαστήρια χειροτεχνίας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής: https://forms.office.com/e/wTuxD0fTnz

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!