Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΘ Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις - μέλη για συμμετοχή στον θεσμό Bravo 2022

ΕΒΕΘ

16 Φεβρουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις - μέλη του ΕΒΕΘ για συμμετοχή στον θεσμό Bravo 2022

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, που πάγια στηρίζει πρωτοβουλίες προώθησης της επιχειρηματικότητας, προσκαλεί και φέτος τα μέλη του να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν στον επιχειρηματικό θεσμό Bravo 2022, ο οποίος διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Qualitynet Foundation. Παρακάτω σας παραθέτουμε πληροφορίες προς ενημέρωσή σας, όπως ακριβώς μας έχουν αποσταλεί από τον διοργανωτή:

"Το Qualitynet Foundation καλεί τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στο Bravo Sustainability Dialogue & Αwards 2022, το οποίο αναπτύσσει έναν πολυσυμμετοχικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες & δράσεις που αναπτύσσονται στη χώρα μας. Με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας, ο Θεσμός BRAVO αναπτύσσεται πάνω στο τρίπτυχο της καταγραφής, του διαλόγου και της ανάδειξης των Πρωτοβουλιών που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον!

Παρουσιάστε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει και διεκδικήστε τη θέση σας στο μεγαλύτερο θεσμό διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που αναπτύσσεται στη χώρα μας!

  1. Καταγράψετε τις πρωτοβουλίες που έχετε αναπτύξει τα τελευταία 3 χρόνια στο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, SDG Observatory και συνδέστε τες με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Όλες οι καταγεγραμμένες πρωτοβουλίες θα παρουσιασθούν στην Επετειακή έκδοση Global Goals Review – Greece 2022, η οποία θα παρουσιασθεί στην Ελλάδα και εξωτερικό. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  2. Αναδείξτε τις πρωτοβουλίες σας που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον στους 5 Θεματικούς  Πυλώνες ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.
  3. Παρουσιάστε τα  επιτεύγματά σας στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Bravo Sustainability Week 2022, 31 Μαιου-5 Ιουνίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 15 Μαρτίου 2022.

Μη χάσετε το δωρεάν webinar ενημέρωσης προς τις Εταιρείες-μέλη για την καλύτερη παρουσίαση των πρωτοβουλιών σας, στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Δηλώστε συμμετοχή στο Webinar.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Τίτα Μαρσώνη, 69477950088, tmarsoni@qualitynet.gr "

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!