Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δημόσια έσοδα από τον ΟΤΕ

Έναντι συνολικού τιμήματος  391.630.153,62 ευρώ  ήτοι 7,99 ευρώ ανά μετοχή, θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του 10% του ΟΤΕ (αφορά 49.015.038 μετοχές) που ελέγχει το ελληνικό δημόσιο προς την Deutsche Telekom, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

Επίσης, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε η Διυπουργική η μεταβίβαση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Χ.Α. (με τη μορφή πακέτου ή πακέτων) μέσω της Εθνικής Χρηματιστηριακής. Επιπλέον, αποφασίστηκε η ανάθεση στη δικηγορική εταιρεία Κυριακίδης Γεωργόπουλος & Δανιόλος Ησαΐας του έργου της παροχής υπηρεσιών νομικού συμβούλου σχετικά με τη συναλλαγή, καθώς και η ανάθεση στην UBS Limited του έργου της παροχής γνωμάτευσης περί του ευλόγου και δικαίου της τιμής πώλησης των Πωλούμενων Μετοχών (fairness opinion), υπό την αίρεση της επιτυχούς κατάληξης των διαπραγματεύσεων με την εν λόγω εταιρία για τη σχετική σύμβαση έργου που θα υπογράψει με το δημόσιο.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!