Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ασκήθηκε το Δικαίωμα Πώλησης του Ελληνικού Δημοσίου για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ

Ανακοίνωση σχετικά με την άσκηση του Δικαιώματος Πώλησης του Ελληνικού Δημοσίου για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ:

Η Διϋπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ) αποφάσισε την περαιτέρω αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ με την, σύμφωνα με το άρθρο 6.2 της  Σύμβασης Πώλησης Μετοχών, άσκηση του δικαιώματος του Δημοσίου να ζητήσει από την DEUTSCHE TELEKOM AG (DT) να αγοράσει 49.015.038 μετοχές ΟΤΕ κυριότητας του Δημοσίου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ σε τιμή που καθορίζεται σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο της Σύμβασης Πώλησης Μετοχών. Η άσκηση του Δικαιώματος Πώλησης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Σύμβαση Πώλησης Μετοχών, ήτοι μέσω της αποστολής προς την DT της σχετικής Αναγγελίας Άσκησης Δικαιώματος και της υπογραφής σχετικής σύμβασης πώλησης μετοχών.

Η ΔΕΑΑ ενέκρινε το σχέδιο Αναγγελίας Άσκησης Δικαιώματος και εξουσιοδότησε τον Υπουργού Οικονομικών για την αποστολή της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!