Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΒΙ Απονομή βραβείων μικρής κλίμακας για το βιομηχανικό σχεδιασμό στο 2ο Thessaloniki Design Week

Τα «Βραβεία Μικρής Κλίμακας» θα απονεμηθούν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 για επιλεγμένες καινοτόμες προτάσεις βιομηχανικού σχεδιασμού σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, αλλά και ομάδες ή εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς του σχεδιασμού.

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας είναι χορηγός της διοργάνωσης και θα απονείμουν βραβεία οι πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Χρόνης, ο γενικός διευθυντής του ΟΒΙ Παναγιώτης Κανελλόπουλος και ο διευθυντής Καταθέσεων και Χορηγήσεων ΟΒΙ Αριστείδης Πιτταράς.

Στο μεταξύ, ο ΟΒΙ, συμμετέχει και φέτος στο 2ο Thessaloniki Design Week (13-17/10/2021) και διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Προστασία των Design. Ο δρόμος για την αγορά» στις 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00-19.30.

Σκοπός των ομιλιών είναι να καλύψει θέματα που άπτονται της πορείας ενός βιομηχανικού σχεδίου που εκτείνεται από την προστασία του ως άυλου κεφαλαίου έως την εμπορευματοποίησή του ενώ ο κ. Κανελλόπουλος θα ενημερώσει για το Πρόγραμμα Authenticities και τη πιστοποίηση της Θεσσαλονίκης ως πόλης αυθεντικής (Authenticity Thessaloniki).

Υπενθυμίζεται πως με κεντρικό άξονα την «Καινοτομία στον Σχεδιασμό / Innovation in Design», το Thessaloniki Design Week, διοργανώνεται με πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ PHILARTIA σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, και συμμετέχουν φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του σχεδιασμού, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας.

Η είσοδος στην έκθεση (περίπτερο 10) καθώς και η συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του ΟΒΙ είναι ελεύθερη, τηρώντας πάντα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται ενημερωτικό υλικό για το design και να ενημερώνονται για την κατοχύρωσή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα του Thessaloniki Design Week εδώ: https://thessalonikidesignweek.gr/programma/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!