Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Virtual Greek Panorama Στον "πράσινο" τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας η επόμενη ψηφιακή εκδήλωση

Στον «πράσινο» τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας με έμφαση στα spa θα είναι αφιερωμένη η επόμενη εκδήλωση της Virtual Greek Panorama, η οποία έχει ορισθεί για τις 22 Απριλίου.

Οι χώρες με τις οποίες θα γίνει σύζευξη θα είναι η Γερμανία και η Αυστρία που είναι γνωστό πόσο αγαπούν τον πράσινο τουρισμό και τα spa, και για πρώτη φορά θα γίνει σύζευξη και εκτός Ευρώπης με τις ΗΠΑ.

Στις συζεύξεις αυτές λαμβάνουν μέρος οι κατά τόπους διευθυντές των γραφείων εξωτερικού αναλύοντας σε βάθος τις αγορές τους, αλλά και δίνοντας στοιχεία και για την πορεία του τουρισμού αλλά κυρίως και για έργο που επιτελούν αυτή τη δύσκολη στιγμή για να επιτύχουν την συνεχή διασύνδεση της χώρας μας με τις κύριες αγορές της.

Έως σήμερα, έχουν γίνει επαφές, παρουσιάσεις, παρεμβάσεις, και ζωντανές συζητήσεις με πάνω από 150 επαγγελματίες του τουρισμού από 10 συνολικά χώρες που έχουν συμμετάσχει στις 3 καινοτόμες υβριδικές εκδηλώσεις που έχει ήδη διοργανώσει η έκθεση από τον Ιανουάριο του 2021 που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της.

Επίσης, έχουν προβληθεί ως τιμώμενες περιοχές, η Περ. Αττικής, ο Δήμος Λουτρακίου, η Αθήνα με το This is Athens, η Χίος, το Ρέθυμνο, και η Σάμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλες τις εκδηλώσεις στο κανάλι της έκθεσης https://www.youtube.com/channel/UC9QKX1pD_nPQ0SyEtnyJqLw που πρόσφατα λειτουργεί αλλά και πάνω στην πλατφόρμα στο www.greekpanorama.com όπου κάθε υβριδική εκδήλωση παρουσιάζεται σε ζωντανή μετάδοση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!