Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δηλώσεις συμμετοχής στην διεθνή έκθεση παιχνιδιού Spielwarenmesse 2022 και Spielwarenmesse Digital

Με μια καινοτόμο επιχειρηματική πλατφόρμα, γνωστή ως Spielwarenmesse Digital, προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του 2022, η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού Spielwarenmesse, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η νέα αυτή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022, διάστημα, κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η προσεχής Spielwarenmesse. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν, ήδη, να εγγραφούν από την 1η Μαρτίου 2021.

Όπως και η φυσική έκθεση στη Νυρεμβέργη, έτσι και το Spielwarenmesse Digital προσφέρει παρουσιάσεις προϊόντων και εταιρειών από ηγέτες της αγοράς και νεοεισερχόμενες επιχειρήσεις, ευκαιρίες δικτύωσης στον κλάδο του παιχνιδιού κι ένα πρόγραμμα σεμιναρίων υψηλής ποιότητας για προμηθευτές καθώς και εμπόρους λιανικής και αγοραστές.

Οι εκθέτες, για πρώτη φορά, θα μπορούν να παρουσιαστούν καθαρά ψηφιακά ή και με εικονικό προφίλ, καθώς και με το φυσικό τους περίπτερο.

«Η ψηφιακή μας πλατφόρμα δημιουργεί σε όλους τους συμμετέχοντες του κλάδου νέες ευκαιρίες και τους επιτρέπει να ζήσουν τη Spielwarenmesse, 365 ημέρες το χρόνο», σχολιάζει ο Ernst Kick, διευθύνων σύμβουλος της Spielwarenmesse eG και προσθέτει:

«Με τα καινοτόμα εργαλεία του Spielwaremesse Digital, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για την έκθεση ακόμη πιο αποτελεσματικά και με πιο στοχευμένο τρόπο. Ταυτόχρονα, οι έμποροι λιανικής και οι προμηθευτές, που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία  να δικτυωθούν ψηφιακά, ενώ θα αποκτήσουν μια επισκόπηση της τεράστιας προσφοράς στην έκθεση και των τελευταίων καινοτομιών για το 2022. Η συμμετοχή στο δημοφιλές πρόγραμμα διαλέξεων της Spielwarenmesse θα είναι επίσης δυνατή από οπουδήποτε στον κόσμο και θα περιλαμβάνει τόσο το Toy Business Forum, όσο και το LicenseTalks».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!