Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Απόφαση αριθμ. πρωτ. 1/2008 Απόφαση του Συμβουλίου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης εκ-πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας της 20ής Δεκεμβρίου 2007 για την τροποποίηση του πρωτοκόλλου 2 (για τα προϊόντα χάλυβα) του Συμβουλίου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης ΕΚ-Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας

Απόφαση ΑΡ πρωτοκόλλου 1/2008

ΑΠΟΦΑΣΗ 1/2007 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΚ-ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της 20ής Δεκεμβρίου2007 για την τροποποίηση του πρωτοκόλλου 2 (για τα προϊόντα χάλυβα) του Συμβουλίου Σταθεροποίησης και Σύνδεσης ΕΚ-Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (2008/82/ΕΚ)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ,

Έχοντας υπόψη:

τη συμφωνία σταθεροποίησης και σύνδεσης μεταξύ των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και των κρατών μελών τους αφενός, και της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας αφετέρου,

Εκτιμώντας τα ακόλουθα:

(1)    Το άρθρο 7 του πρωτοκόλλου 2 της συμφωνίας σταθεροποίησης και σύνδεσης θεσπίζει σύστημα διπλού ελέγχου, χωρίς ποσοτικά όρια, για την εισαγωγή στην Κοινότητα προϊόντων χάλυβα καταγωγής Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

(2)    Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος όσον αφορά το πρόγραμμα της αναγκαίας αναδιάρθρωσης και μετατροπής της βιομηχανίας χάλυβα στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

(3)    Δεν υφίσταται πλέον ανάγκη διοικητικής διαδικασίας με στόχο την ταχεία παροχή πληροφοριών σχετικά με τις τάσεις για τη ροή των εμπορικών συναλλαγών, ώστε να αυξηθεί η διαφάνεια και να αποφευχθούν ενδεχόμενες εκτροπές του εμπορίου.

(4)    Συνεπώς, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη συστήματος διπλού ελέγχου, χωρίς ποσοτικά όρια, για την εισαγωγή στην Κοινότητα προϊόντων χάλυβα καταγωγής Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

(5)    Συνεπώς, το πρωτόκολλο 2 πρέπει να τροποποιηθεί ανάλογα,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Άρθρο μόνο

Το άρθρο 7 του πρωτοκόλλου 2 της συμφωνίας σταθεροποίησης και σύνδεσης και το παράρτημα I του εν λόγω πρωτοκόλλου 2 διαγράφονται.

Η παρούσα απόφαση αρχίζει να ισχύει την 1η Ιανουαρίου 2008.

Βρυξέλλες, 20 Δεκεμβρίου 2007.

Για το Συμβούλιο Σταθεροποίησης και Σύνδεσης

Ο Πρόεδρος

Antonio MILOSOSKI

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!