Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΚΦΑΣ

Άριθμ. Πρωτ. 1062850/491/0015/9.8.2006 Συμμετοχή εργαζομένων στο κόστος σίτισης αυτών.

1062850/491/0015/9.8.2006

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή εργαζομένων στο κόστος σίτισης αυτών.

Με την από 5.7.2006 αίτησή σας μας γνωρίζετε ότι η επιχείρησή σας, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των πετρελαιοειδών, έχει συνάψει σύμβαση με εταιρία παροχής υπηρεσιών catering για την προσφορά συσσιτίου στους υπαλλήλους σας στο χώρο εργασίας τους. Η εταιρία αυτή θα τιμολογεί τη δικής σας επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να επιρρίπτει μέρος της δαπάνης αυτής στους υπαλλήλους της, παρακρατώντας το ποσό των 46,22 ευρώ από τον καθένα για 11 μήνες και ρωτάτε σχετικά με την έκδοση φορολογικού στοιχείου για την επίρριψη της δαπάνης και ειδικότερα εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογητικό δαπάνης η μηνιαία κατάσταση μισθοδοσίας.

Επί των ανωτέρω σας γνωρίζουμε ότι, όπως έχει γίνει δεκτό από τη Διοίκηση (έγγραφό μας 1027795/183/0015/8.4.1997) λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες έκδοσης ιδιαίτερων φορολογικών στοιχείων για κάθε ένα εργαζόμενο και το γεγονός ότι τα οφειλόμενα ποσά παρακρατούνται από τη μισθοδοσία των εργαζομένων, ως δικαιολογητικό στοιχείο δαπάνης εν προκειμένω μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κατάσταση μισθοδοσίας, στην οποία καταχωρούνται διακεκριμένα τα παρακρατούμενα ποσά και θα αναγράφεται η αιτιολογία της παρακράτησης.

Οι Δ/νσεις Φ.Π.Α. και Φορολογίας Εισοδήματος, στις οποίες κοινοποιείται το παρόν με φωτοτυπία της αίτησης, παρακαλούνται για τις τυχόν δικές τους ενέργειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!