Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άννα Μάνη Η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών της χώρας

«Η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών της χώρας», υπογράμμισε η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, κατά την τελετή των εγκαινίων του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τα οποία τέλεσαν με την υφυπουργό Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Ιωάννη Μασούτη και σύσσωμη την επιμελητηριακή κοινότητα.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, η κ. Μάνη, στον χαιρετισμό της, τόνισε: «Η κυβέρνηση και το υπουργείο Ανάπτυξης στηρίζουν έμπρακτα τους Έλληνες επιχειρηματίες και τα επιμελητήρια της χώρας, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της οικονομίας μας. Σήμερα, στην 88η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 56 επιμελητηρίων και 270 επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, αποδεικνύουμε ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει δυναμική, ανθεκτικότητα και όραμα. Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη της χώρας μας και την κοινωνική συνοχή».

Μετά την τελετή των εγκαινίων, η υφυπουργός επισκέφθηκε τους χώρους των επιμελητηρίων και δεκάδες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους και επιχειρηματίες, επισημαίνοντας τη συνεχή στήριξη του υπουργείου στις προσπάθειές τους για βιώσιμη ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!