Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Ολοκληρώθηκε το online σεμινάριο για το myDATA και τις προ-συμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Forin.gr σε συνεργασία με την Α.Α.Δ.Ε., με σκοπό την ενημέρωση λογιστών, επιχειρήσεων αλλά και εφοριακών για το myDATA και τις προ-συμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Αντώνης Ντίνος, Προϊστάμενος Τμήματος Α' Δ/νσης Ελέγχων - Ψηφιακής Απεικόνισης Συναλλαγών και διαβίβασης δεδομένων.

Ως συντονιστές του σεμιναρίου λειτούργησαν ο Δημήτρης Σταματόπουλος, Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών και ο Γιάννης Σταματόπουλος, Οικονομολόγος - Φορολογικός Σύμβουλος, Διαχειριστής του Forin.gr, Διδάκτορας του Παν. Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συνδρομητές του Forin.gr

Όπως κάθε χρόνο, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το video του σεμιναρίου και οι σημειώσεις για όσους δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν ζωντανά και για όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν εκ νέου.

Το Forin.gr ευχαριστεί όσους συνέβαλαν ουσιαστικά  με την ενεργό συμμετοχή και τη στήριξή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή αυτού του σεμιναρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!