Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα καταστήματα της «ERGO Ασφαλιστική»

«Η ERGO Ασφαλιστική, επενδύοντας στη στρατηγική της ώστε να γίνει η πρώτη, καλύτερη και πληρέστερη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της, εγκαινιάζει τα ERGO Stores που προσφέρουν ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία ασφάλισης».

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων καταστημάτων της, το πρώτο στην Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 43 με υπεύθυνο τον Γιάννη Φρίμα, Senior Insurance Agent και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή, στην Αγίου Ιωάννου 33 με υπεύθυνη την Λυδία Μαντέλλου, επίσης Senior Insurance Agent.

Όπως αναφέρεται, τα ERGO Stores ανήκουν στο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών, είναι νέα, σύγχρονα, μοντέρνα καταστήματα, ισόγεια και εύκολα προσβάσιμα, εφοδιασμένα με τις ψηφιακές λύσεις της ERGO, σε κεντρικά σημεία της Αττικής.

Τα καταστήματα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο (από Δευτέρα έως Σάββατο), προσαρμοσμένο σε εκείνο των εμπορικών καταστημάτων, και ο πελάτης μπορεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, να βρει λύσεις σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών του αναγκών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!