Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άννα Μάνη Το υπουργείο Ανάπτυξης διαμορφώνει πολιτικές που θα προωθήσουν δεξιότητες και καινοτομία σε παραδοσιακούς κλάδους

Στα εγκαίνια της Μόνιμης Μουσειακής Έκθεσης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στο Επιμελητήριο Πιερίας παρέστη η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη.

Η κυρία Μάνη περιηγήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους, και όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η έκθεση είναι ένας ύμνος στην τεχνολογική, οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας μας, που αποτυπώνεται μέσα από εργαλεία και εκθέματα που κρατούν ζωντανή την παράδοση.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί γέφυρα προς ένα βιώσιμο και δημιουργικό μέλλον, καθώς δεν επιτρέπει στην παράδοση και την τέχνη να χαθούν στον χρόνο, αλλά τις αναδεικνύει ως αξιόλογες πηγές εμπνεύσεως για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και οικονομία.

Το υπουργείο Ανάπτυξης παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην ενίσχυση της μικρής και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, αλλά και στη διαμόρφωση πολιτικών που θα προωθήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την καινοτομία σε παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας.

Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Πιερίας για την πρωτοβουλία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!