Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Online οδηγός συμπλήρωσης της Εκκαθαριστικής Δήλωσης Φ.Π.Α.

Το Forin.gr, μετά τον online οδηγό συμπλήρωσης των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2011 (Έντυπο Ε1), επανέρχεται δημιουργώντας τον αντίστοιχο οδηγό για την Εκκαθαριστική Δήλωση Φ.Π.Α.

Βασιζόμενοι στο φυλλάδιο οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών και στο νέο έντυπο Φ1, δημιουργήσαμε έναν ακόμη online οδηγό ο οποίος σας παρέχει τις οδηγίες για τη συμπλήρωση κάθε κωδικού στη δήλωση ξεχωριστά. Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε την ακόλουθη εικόνα:

Online οδηγός εκκαθαριστικής δήλωσης Φ.Π.Α.

Επιλέγοντας τον κωδικό που θέλετε να συμπληρώσετε, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, ένα πλαίσιο οδηγιών ανοίγει στην οθόνη σας όπου και περιγράφεται αναλυτικά ο ορθός τρόπος συμπλήρωσης του συγκεκριμένου πεδίου, βάσει πάντα των οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών. Με τον τρόπο αυτό, είστε σε θέση να συμπληρώσετε την Εκκαθαριστική Δήλωση Φ.Π.Α., δίχως να ψάχνετε μέσα στις σελίδες του σχετικού εντύπου του Υπουργείου Οικονομικών.

Από τα περιεχόμενα στο συγκεκριμένο εργαλείο, όπως αυτά παρατίθενται πάνω αριστερά στη σελίδα σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλους τους πίνακες του εντύπου Ε1 καθώς και στα παραρτήματα του εντύπου οδηγιών του Υπουργείου Οικονομικών.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο εργαλείο εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι ο online οδηγός συμπλήρωσης του εντύπου Ε1 βρίσκεται εδώ ενώ διαθέσιμο εξακολουθεί να παραμένει το εργαλείο υπολογισμού των τεκμηρίων (Άρθρο 16 του ν. 2238/1994 – “Αντικειμενικές δαπάνες και Υπηρεσίες”) το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Forin.gr καθώς θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι οδηγοί για τις συχνότερα υποβαλλόμενες δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!