Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Συνάντηση του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αν. Δημητρίου

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Ανακοίνωση Τύπου

2 Αυγούστου 2023

Συνάντηση του Υπουργού Κ. Χατζηδάκη με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αν. Δημητρίου

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, συνάντησε σήμερα την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρόεδρο της της κυπριακής Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, η οποία συνοδευόταν από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Ευθύμιο Δίπλαρο, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Νίκο Τορναρίτη και τον πρόεδρο της Nεολαίας ΔΗΣΥ Γιώργο Χατζηγεωργίου. Στην συνάντηση παρίστατο και ο βουλευτής και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο κ. Χατζηδάκης και η κα Δημητρίου αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας και τις προκλήσεις που τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος έχουν να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών παρουσίασε στην κυπριακή αντιπροσωπεία τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, όπως αυτές έχουν παρουσιαστεί: ανακατεύθυνση του παραγωγικού μοντέλου για μια πιο παραγωγική και εξαγωγική οικονομία, δημοσιονομική σταθερότητα, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ενίσχυση του ανταγωνισμού στο τραπεζικό σύστημα, αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!