Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σύσκεψη του Διοικητή της ΑΑΔΕ με εκπροσώπους εταιρειών κατασκευής ταμειακών μηχανών, POS και παροχών ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλη, και υπηρεσιακών στελεχών της ΑΑΔΕ με εκπροσώπους των εταιρειών κατασκευής ταμειακών μηχανών, εκκαθαριστών συναλλαγών μέσω POS, κατασκευαστών POS, παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ανάπτυξης προγραμμάτων λογισμικού, με σκοπό την οριστικοποίηση των βημάτων υλοποίησης της διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές, μέσα στο χρονικό πλαίσιο που τέθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Από την ΑΑΔΕ παρουσιάστηκαν τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδίου υλοποίησης του έργου και ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν τυχόν κινδύνους και δυσχέρειες από την πλευρά τους για την ολοκλήρωση των ενεργειών που τους αναλογούν. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν εντατικά στο επόμενο διάστημα ώστε ο σχεδιασμός να οριστικοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!