Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Ανακοίνωση Τύπου - Παράταση υποβολής δικαιολογητικών διακοπής επαγγέλματος

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Τύπου

Με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Ζανιάς, οι φορολογούμενοι που έχουν λάβει ειδοποίηση από τη ΓΓΠΣ για την αναδρομική διακοπή του επαγγέλματος, που φαίνεται ότι ασκούσαν στο παρελθόν, μπορούν να προσέλθουν στις ΔΟΥ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της δήλωσής τους (16.07.2012) και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να αποδείξουν τη διακοπή επαγγέλματος, προκειμένου να μη βεβαιωθεί το τέλος επιτηδεύματος.

Η διακοπή μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μετά την υποβολή της δήλωσης των φορολογουμένων και εφόσον αποδειχθεί η διακοπή επαγγέλματος σε προγενέστερο χρόνο, θα επιστραφεί το τέλος επιτηδεύματος.

Δείτε σχετικά την Εγκ. ΠΟΛ. 1149/2012 ΠΟΛ. 1149/2012" href="http://www.forin.gr/articles/article/6996/pol-1149-13-6-2012-epibolh-telous-epithdeumatos-oikonomikou-etous-2012-stis-periptwseis-ekprothesmhs-diakophs-drasthriothtas-epithdeumatiwn">εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!