Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δημόσια διαβούλευση Σχέδιο νόμου "Διατάξεις για την ανάπτυξη, τις υποδομές και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού".

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο "Διατάξεις για την ανάπτυξη, τις υποδομές και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού".

Με τις διατάξεις του προτεινόμενου σχεδίου νόμου, επιδιώκεται η ενιαία και ταχεία ρύθμιση διαφόρων οργανωτικών, λειτουργικών, εργασιακών και οικονομικών ζητημάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Συγκεκριμένα, η απουσία νομοθετικών ρυθμίσεων και αποσαφηνίσεων για τα ειδικότερα ζητήματα αυτά, προκαλεί δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις στην εφαρμογή των θεμάτων που διευθετούνται μέσω αυτών, και εν τέλει στη μη εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Έτσι λοιπόν, κρίθηκε σκόπιμη και καταλληλότερη η συγκέντρωση όλων των απαιτούμενων ρυθμίσεων σε ένα μόνο σχέδιο νόμου (και όχι η αποσπασματική νομοθέτηση μέσω υπουργικών τροπολογιών). 

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την 1.3.2023.

Δείτε αναλυτικά τη διαβούλευση πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!