Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το νέο Εθνικό Φορολογικό Σύστημα

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση για την προετοιμασία του νομοσχεδίου που θα θεσπίζει τις βασικές αρχές του νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος.

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε ο βουλευτής Ν. Κυκλάδων και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βρούτσης και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ο βουλευτής Αχαϊας κ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Μετείχαν επίσης οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλίας Πλασκοβίτης και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χάρης Θεοχάρης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά την συνάντηση συμφωνήθηκαν η μέθοδος εργασίας και τα βασικά αντικείμενα της συζήτησης και αποφασίσθηκε να ακολουθηθεί εντατικός ρυθμός εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!