Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Anytime Νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης

H Anytime, προσφέρει τρία νέα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, ανάλογα με τον προορισμό και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Η Anytime, παρουσιάζει στο site της την ταξιδιωτική ασφάλιση ως μία νέα θεματική ενότητα, καθιστώντας εύκολο για τους χρήστες να την εντοπίζουν γρήγορα και να μεταφέρονται στη σχετική ενότητα.

Με τον τρόπο αυτό, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, εξασφαλίζει τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης, γρήγορης τιμολόγησης και άμεσης πρόσβασης στις πληροφορίες που χρειάζονται, βελτιώνοντας την εμπειρία τους.

Όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης απευθύνονται σε όσους έχουν ως χώρα αναχώρησης την Ελλάδα και επιθυμούν να ταξιδέψουν.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι η αποζημίωση για ακύρωση ταξιδιού έως 10.000 ευρώ εφόσον επιλεχθεί, δωρεάν κάλυψη για καθυστέρηση αποσκευών σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης, αλλά και καλύψεις για τον κορονοϊό σε όλα τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!