Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Μεταφέρεται η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, BAU 2023

Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU, για τις 17 με 22 Απριλίου 2023 στο Μόναχο, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σε σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου σημειώνεται ότι η δομή της BAU παραμένει ίδια και όσοι εκθέτες είχαν κλείσει θέσεις -μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και αρκετές ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις- θα μεταφερθούν αυτόματα οι συμμετοχές τους για τον Απρίλιο του 2023.

Αναφέρεται ακόμη ότι η BAU ανέβαλε για τρεις μήνες αργότερα τη διεξαγωγή της, μετά από σχετική απόφαση, που ωρίμασε ύστερα από συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και των εκθετών.

Ο Dr. Reinhard Pfeiffer, Αναπληρωτής CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η BAU είναι η κορυφαία έκθεση του κλάδου της και στόχος μας είναι να φέρουμε εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο ξανά κοντά, εδώ στο Μόναχο. Με αυτή μας την απόφαση, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες και συμμετέχοντες τη μέγιστη ασφάλεια στον προγραμματισμό τους».

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την BAU, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!