Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΣΠΑ Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων 2022

1/3/2022

Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων 2022
#BlueInvest_Day

Η ετήσια εκδήλωση «Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων (BlueInvest Day)» διοργανώνεται φέτος, στις 28 Μαρτίου, με δυνατότητα φυσικής και διαδικτυακής παρακολούθησης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στο Βασιλικό Μουσείο Καλών Τεχνών του Βελγίου, ώρες 9:30 με 17:00 (ώρα κεντρικής Ευρώπης).

Η φετινή Ημέρα Γαλάζιων Επενδύσεων θα φέρει σε επαφή επιχειρηματίες, επενδυτές, εταιρείες και ενδιαφερόμενους φορείς της γαλάζιας οικονομίας. 

Ακόμα, οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με επιχειρηματικές & επενδυτικές ευκαιρίες καθώς και συναρπαστικά νέα του χώρου.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ζωντανά την παρουσίαση και τη μάχη (Pitch Battle) ανάμεσα στις 20 κορυφαίες νεοφυείς και ΜΜΕ επιχειρήσεις της Ευρώπης, σε τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας, καθώς και την απονομή των βραβείων BlueInvest.

Οι εγγραφές για φυσική και διαδικτυακή παρακολούθηση, έχουν ξεκινήσει. 

Για ζωντανή παρακολούθηση της εκδήλωσης, λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή το συντομότερο δυνατό εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με: blue-invest@lu.pwc.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!