Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΣΠΑ Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις

Πράξεις για τη βελτίωση υφιστάμενης οδού πρόσβασης σε γεωργική γη ή κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις οποίες προβλέπεται υποχρεωτικά τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση. Τα σχετικά έργα υλοποιούνται σε εκτός σχεδίου περιοχές, δεν αφορούν συνήθεις παρεμβάσεις συντήρησης, δεν αφορούν δρόμους που εξυπηρετούν τη γενική κυκλοφορία και αποτελούν μέρος του ευρύτερου οδικού δικτύου (δημοτική, διαδημοτική οδοποιία κ.α.), προβλέπονται στο σχετικό δημοτικό σχεδιασμό κ.λπ.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Δήμοι της χώρας

Η περίοδος υποβολής είναι από 10/1/2022 έως 28/2/2022.

H αίτηση στήριξης υποβάλλεται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ www.opsaa.gr/RDIIS συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά/έγγραφα για τα οποία ορίζεται ως υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή.

Έγγραφα, για τα οποία δεν είναι τεχνικά εφικτή η ηλεκτρονική επισύναψη /υποβολή τους (π.χ. χάρτες, σχέδια, κ.α.), δύναται να αποστέλλονται στην  Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ 2014-2020, Μονάδα Δημοσίων Υποδομών & Παρεμβάσεων, διεύθυνση: Λ. Αθηνών 56, 104 41 Αθήνα και να πρωτοκολλούνται από αυτήν, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στήριξης.

Περιοχή εφαρμογής

  • Όλη η Ελλάδα

Όροι και προϋποθέσεις

Αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις αναφέρονται στο αρχείο της Πρόσκλησης.

Τι χρηματοδοτείται

Δαπάνες που αφορούν την κατασκευή  έργων για τη βελτίωση οδού πρόσβασης σε γεωργική γη ή κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (συμπεριλαμβανομένων δαπανών για αρχαιολογικές εργασίες και αποκατάσταση - μεταφορά δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφελείας κλπ.)

Προϋπολογισμός

  • € 43.000.000

Σχετικά αρχεία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!