Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σουηδία Η Στοκχόλμη ενισχύει κατά πέντε εκατ. δολάρια την οικονομική βοήθεια προς το Κίεβο

Η Σουηδία ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει στο Κίεβο σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα τριετίας για να στηρίξει την οικονομική ανάπτυξη, τον διάλογο και την εν γένει ανθεκτικότητά της στην νότια και ανατολική Ουκρανία.

Τα χρήματα θα διατεθούν στο Ταμείο Συνεργασίας για την Ανθεκτικότητα της Ουκρανίας, το οποίο δημιούργησαν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελβετία και οι ΗΠΑ.

"Το ταμείο πρόκειται να συμβάλει στην ενίσχυση της ανθεκτικότητας της Ουκρανίας. Θα μπορεί να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις ανάγκες που προκύπτουν και οι οποίες έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα της ρωσικής επιθετικότητας από το 2014", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η σουηδή υπουργός Εξωτερικών Αν Λίντε.

Το ποσό αυτό θα προστεθεί στα πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ που η Ουκρανία λαμβάνει ετησίως για τη μεταρρύθμιση της κοινωνίας των πολιτών.

Η ένταση στις σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και στην Ουκρανία κλιμακώνεται με την Μόσχα να έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 100.000 στρατιώτες στο σύνορο με την Ουκρανία.

Οι δυτικές χώρες εκφράζουν φόβους ότι η Μόσχα σχεδιάζει εισβολή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!