Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΒΕΘ Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 7η FOOD EXPO 2022

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

25/01/22 09:16

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 7η FOOD EXPO 2022

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής της, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη συμμετοχή της στην 7η FOOD EXPO 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου ATHENS METROPOLITAN EXPO, στα Σπάτα της Αττικής.

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα έναν κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Με 1.350 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 2.500 χιλιάδες διεθνείς αγοραστές και 700 στοχευμένους hosted buyers, η FOOD EXPO 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και να αποτελέσει ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

Η FOOD EXPO 2022, θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 50.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές που αναμένεται να την επισκεφτούν και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Σάββατο-Κυριακή 10:00-19:00 και Δευτέρα 10:00-18:30, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει εμπορικό χαρακτήρα.

Για όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, μέσω της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή (βλ. συνημμένη Φόρμα Συμμετοχής) το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες και υπογεγραμμένεςστα email: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση για αυτή την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης τουΤμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2313330350 κα. Γλυκερία Καραλή, 2313330391 κα. Τσιαμπαλή Χαρίκλεια, 2313330052 κα. Μαρία Ελευθεριάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!