Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Δίπλα στην «Κιβωτό του Κόσμου», στη «Φλόγα» και στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε αυτές τις γιορτινές ημέρες κοντά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», της «Φλόγας» και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε μία συμβολική κίνηση αγάπης και προσφοράς, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου δώρισαν στα παιδιά παιχνίδια και στιγμές χαράς.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Το ΕΕΑ είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και ειδικά στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε αυτές τις γιορτές από κοντά τους. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε τη σπουδαία προσπάθεια της “Κιβωτού του Κόσμου”, της “Φλόγας” και του Οργανισμού “το Χαμόγελο του Παιδιού”. Με αυτή μας την πρωτοβουλία θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να στείλουμε το μήνυμα ότι μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Στην  κοινωνική αυτή δράση συμμετείχαν, εκτός από τον πρόεδρο κ. Χατζηθεοδοσίου, οι αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο οικονομικός επόπτης Παναγιώτης Παντελής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της διοικητικής επιτροπής του επιμελητηρίου και πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, το μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου και πρόεδρος της «Αρωγός ΕΕΑ» Δημήτρης Βαρδακώστας, και η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του επιμελητηρίου Χριστίνα Φυτέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!