Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη Για 11η διαδοχική χρονιά «True Leader»

Ο όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε για ενδέκατη διαδοχική χρονιά ως «True Leader» επιχειρηματικός οργανισμός, γεγονός που τον καθιστά μέλος μιας ομάδας, μόλις, 6 ομίλων και εταιριών, που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Για ακόμη μία χρονιά, όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη πληροί και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια που αφορούν στην κερδοφορία, στο προσωπικό, στη διακεκριμένη θέση στον κλάδο βάσει του κύκλου εργασιών και στο βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας.

Η διάκριση ως «True Leader» για την Ευρωπαϊκή Πίστη σηματοδοτεί πως ο όμιλος συμπεριλαμβάνεται στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2020, συγκαταλέγεται στους 150 ομίλους με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και πως η εταιρία βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της με βάση τον κύκλο εργασιών, αλλά και σημειώνει υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

Ο Στέφανος Βερζοβίτης, μέλος ΔΣ και γενικός διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας δήλωσε για τη βράβευση: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς για 11η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους ηγέτες της ελληνικής οικονομίας.

Μία διάκριση που μόλις 6 εταιρίες και όμιλοι της ελληνικής αγοράς έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού. Η ανάδειξή μας ως "True Leader" εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της διοίκησης, του ανθρώπινου δυναμικού και του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!