Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη Βράβευση για 8η διαδοχική χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - EBEN GR, για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι η εταιρεία τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση «Olympic Kotinos Wreath».

«Το γεγονός αυτό, καθιστά την Ευρωπαϊκή Πίστη τη μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που βραβεύεται για όγδοη συνεχόμενη χρονιά» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network, είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005 και στόχος του είναι να προωθήσει την ηθική και την αριστεία στις επιχειρήσεις, να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις δεοντολογικές προκλήσεις στην παγκόσμια αγορά και να διευρύνει τη δυνατότητα διαλόγου για το ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνία.

Το βραβείο «Olympic Kotinos Wreath» παρέλαβε ο Γιώργος Γκούσκος, προϊστάμενος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Το γεγονός πως η εταιρεία μας βραβεύεται για 8η συνεχόμενη χρονιά με την ανώτατη τιμητική διάκριση από το Ινστιτούτο, αφενός μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς επιβραβεύεται η συλλογική προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού μας, αφετέρου μας δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε να πράττουμε με ακεραιότητα και ηθική, απέναντι στις καθημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις που παρουσιάζονται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!