«Εγκληματικά τα σενάρια» λέει ο Πρωθυπουργός
Παπανδρέου
Αιχμές εναντίον κύκλων της Ευρωζώνης για «προβοκάτσια», εναντίον της Ελλάδας άφησε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ευφάνταστα αλλά και εγκληματικά τα σενάρια, όπως αυτό του Der Spiegel για έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Σε ομιλία του, προς τους δημάρχους μικρών νησιών, από το Μεγανήσι, ο πρωθυπουργός, αφού επισήμανε ότι η σεναριολογία αγγίζει, πια, τα όρια της εγκληματικότητας, χαρακτήρισε προβοκατόρικο το σενάριο για έξοδο της χώρας από το ευρώ και έστειλε μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες να αφεθεί η Ελλάδα ήρεμη να κάνει τη δουλειά της.
«Καλώ όλους, εντός και εκτός Ελλάδος, και ιδιαίτερα στην Ευρωπαική Ένωση, να αφήσουν την Ελλάδα ήρεμη» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας την ιδιαίτερα αρνητική ψυχολογία, που δημιουργεί στα νοικοκυριά αλλά και στις επενδύσεις η συνεχής κινδυνολογία.
Η παραπάνω αποστροφή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση καθώς είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός δηλώνει έμμεσα ότι κάποιοι εντός της Ευρωπαικής Ένωσης, διακινούν ή συμμετέχουν ενεργά στην διακίνηση επικίνδυνων σεναρίων για την τύχη της Ελλάδας.
Πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι η παραπάνω αποστροφή αποτελεί έμμεσο μήνυμα κυρίως προς κύκλους της Γερμανίας και σχετίζεται με το δημοσίευμα του Der Spiegel.
Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας
Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!