Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Eurolife FFH Αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

Σε αναβάθμιση της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης κατοικίας, αναπροσαρμόζοντας το όριο του κόστους αποκατάστασης για ζημιές κατοικιών από 3.000 σε 10.000 ευρώ προχωράει η Eurolife FFH.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έρχεται ως «απάντηση» στην θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων της εταιρείας κατά το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής της υπηρεσίας άμεσης αποζημίωσης, προσφέροντάς τους μεγαλύτερη ευελιξία για την αντιμετώπιση απρόοπτου συμβάντος.

Οι παροχές της συγκεκριμένης υπηρεσίας παραμένουν οι ίδιες: η καταχώρηση της αναγγελίας γίνεται την ίδια ημέρα της παραλαβής και η τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκάστοτε ασφαλισμένο γίνεται αυθημερόν, ενημερώνοντας τους δικαιούχους για τις καλύψεις, τις απαλλαγές, τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης και τα έγγραφα που θα πρέπει να επιδείξουν στον πραγματογνώμονα.

Επιπροσθέτως, η δυνατότητα απευθείας συμφωνίας μεταξύ του ασφαλισμένου και του πραγματογνώμονα δίνεται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ώστε την αμέσως επόμενη ημέρα να μπορέσει ο πραγματογνώμονας να στείλει την εντολή στην εταιρεία με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ασφαλισμένου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποζημίωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!