Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intracom Telecom Διαθέσιμη η έκδοση R10 για την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου της εταιρείας

H Intracom Telecom ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης R10 για την αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uniMS.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνιών (CSPs) επωφελούνται πλέον από μια σειρά νέων εφαρμογών αυτοματοποιημένης διαχείρισης (NLA Apps), καθώς και από προηγμένη διασύνδεση πληροφοριών σχετικές με το ραδιο-σχεδιασμό και τη λειτουργία του δικτύου.

Επιπλέον, βελτιωμένοι μηχανισμοί διασφάλισης προσφέρουν ασύγκριτη αποδοτικότητα στη διαχείριση των ασύρματων δικτύων μετάδοσης και πρόσβασης.

«Η πλατφόρμα uni|MS, από την αρχική της έκδοση, στοχεύει στην απλοποίηση των λειτουργιών ενός ασφαλούς δικτύου. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις συνδυάζουν σχεδιασμό (RF Planning), διαχείριση (NMS) και έλεγχο (SDN) μέσα από μία ενιαία οθόνη, προάγουν την επικοινωνία μεταξύ των υπευθύνων λήψης αποφάσεων και αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των ασύρματων δικτύων L2 & IP/MPLS», σημείωσε ο επικεφαλής Marketing Ασύρματων Προϊόντων και Λύσεων της Intracom Telecom, Ιωάννης Τενίδης.

Η πλατφόρμα uni|MS έχει εγκατασταθεί επιτυχώς σε περισσότερους από πενήντα πελάτες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, συμπεριλαμβανομένων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνιών, εταιρειών δημόσιας ασφάλειας και κοινής ωφελείας, υποστηρίζοντας τη λειτουργία εφαρμογών Mobile Backhauling, σταθερής ασύρματης πρόσβασης και απομακρυσμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!