Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γ.Χατζηθεοδοσίου-Συζητήθηκε ο σχεδιασμός για τη στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων στις πυρόπληκτες περιοχές, ήταν μεταξύ άλλων το θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συζητήθηκε επίσης η στενότερη συνεργασία των Επιμελητηρίων με τα Υπουργεία και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω των πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο πρωθυπουργός κατέγραψε τις προτάσεις των επιμελητηρίων και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο προεδρεύων του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!