Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΔΣΟ Να δοθεί άμεσα παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6

Στις 22/02/2021 λήγει η υποβολή της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6, στην πλατφόρμα της Α.Α.Δ.Ε myBusinessSupport.

Είναι επιτακτική η παράταση της ανωτέρω ημερομηνίας για λόγους ανωτέρας βίας. Λόγω του έντονου καιρικού φαινομένου «Μήδεια» που επηρέασε σχεδόν όλη τη χώρα από τις 15/02/2021 ήταν πρακτικώς αδύνατη τόσο η συλλογή των πρωτογενών στοιχείων που είναι απαραίτητα για καταχώρηση των εσόδων στην πλατφόρμα  myBusinessSupport των επιχειρήσεων, όσο και η καταχώρηση των ήδη συγκεντρωμένων παραστατικών στα λογιστικά γραφεία (μη δυνατότητας πρόσβασης του ανθρωπίνου δυναμικού σ ‘αυτά , μη ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος και διαδικτύου).  

Επομένως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ολοκληρωθεί η υποβολή της Eπιστρεπτέας 6 για το σύνολο των επιχειρήσεων που είναι πραγματικά δικαιούχοι.

Ζητούμε άμεσα από το Υπουργείο Οικονομικών να προβεί σε παράταση της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 6.

18-02-2021
Η Γραμματεία της ΠΔΣΟ - ΠΑΣΚΟ & Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!