Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ Υποβολή δηλώσεων απόδοσης Παρακρατούμενων και Προκαταβλητέων Φόρων - Εφαρμογές για τη δημιουργία μηνιαίων αρχείων προς υποβολή 2020

Ενημερώθηκαν οι εφαρμογές για τη δημιουργία μηνιαίων αρχείων προς υποβολή στο πλαίσιο της δήλωσης απόδοσης Παρακρατούμενων και Προκαταβλητέων Φόρων από Μισθωτή Εργασία και Συντάξεις, από Αμοιβές Επιχειρηματικής Δραστηριότητας καθώς και από Μερίσματα, Τόκους και Δικαιώματα.

Εφαρμογές για τη δημιουργία μηνιαίων αρχείων προς υποβολή 2020

Οδηγίες εφαρμογής δημιουργίας μηνιαίων αρχείων προς υποβολή

  • Για την εκτέλεση των εφαρμογών απαιτείται η εγκατάσταση Java 1.6 ή νεότερης έκδοσης.
  • Για την εφαρμογή αποσυμπιέζουμε το αρχείο zip σε φάκελο της επιλογής μας και εκτελούμε το αντίστοιχο αρχείο jar, το οποίο βρίσκεται μέσα στο φάκελο που προκύπτει.
  • Στην εφαρμογή δημιουργίας αρχείων προς υποβολή, μετά την εκτέλεση της εφαρμογής επιλέγουμε το μενού Αρχείο-Νέο ή Αρχείο-Άνοιγμα για να δημιουργήσουμε νέα δήλωση ή να επεξεργαστούμε υφιστάμενη αντίστοιχα.
  • Η εφαρμογή συγχώνευσης αρχείων εκτελείται άμεσα, χρησιμοποιώντας το εκτελέσιμο αρχείο apcmonthlyMerge2019.jar. Μετά την εκτέλεση της εφαρμογής, για οδηγίες χρήσης επιλέγουμε από το μενού Βοήθεια - Οδηγίες Χρήσης
  • Οι εφαρμογές έχουν δοκιμαστεί σε Windows Vista και Ubuntu. Στο Ubuntu είναι προτιμότερη η εκτέλεση των εφαρμογών δημιουργίας αρχείων προς υποβολή μέσω terminal (με χρήση της εντολής java –jar <όνομα_αρχείου>.jar) 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!