Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Δωρεάν διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία γνώσης και ψυχαγωγίας

Σε μια εποχή, που η απόκτηση των απαραίτητων ψηφιακών δεξιοτήτων από όλους είναι πιο επιτακτική από ποτέ, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του στο κοινό τις ψηφιακές του παραγωγές.

Πρόκειται για τη μεγάλη ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια Μείζονος Ελληνισμού http://ehw.gr, η «Ελληνική Ιστορία στο Διαδίκτυο» http://e-history.gr/ και τα ιστορικά και πολιτιστικά ντοκιμαντέρ, τα οποία μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει δωρεάν στο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στο You Tube: https://www.youtube.com/HellenicCosmos.

Η αντιπρόεδρος του ΙΜΕ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου σημειώνει σχετικά:

«Στη δύσκολη αυτή εποχή, η δυνατότητα χρήσης ψηφιακών εφαρμογών από μικρούς και μεγάλους αποτελεί ποιοτική και παραγωγική διέξοδο και είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού συνεχίζει να καινοτομεί και να βρίσκεται πάντα κοντά στους πολίτες μέσα από πρωτοποριακές διαδικασίες έρευνας, τεκμηρίωσης, ψηφιοποίησης και εκπαίδευσης σε νέες τεχνολογίες, πάντα με προτεραιότητα τη διάσωση και διάδοση του πολιτισμού και την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!