Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generali Life ON, η νέα πολυμορφική πρόταση ασφάλισης στον κλάδο Ζωής και Υγείας

Μία νέα φιλοσοφία ασφάλισης παρουσίασε η Generali μέσω του Οικοσυστήματος Υγείας Life On. Η ασφαλιστική πρόταση της Generali, Life On, έχει δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά, την ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες κάθε ασφαλισμένου και την παροχή υπηρεσιών υγείας και ευ ζην.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα, ο πελάτης αποκτάει ενεργό συμμετοχή στη σύνθεση του δικού του προγράμματος υγείας και επιπλέον, τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τις υπηρεσίες και τις παροχές του οικοσυστήματος Life On, που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Πλέον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και το επίπεδο-ένταση της κάλυψης που τον εξυπηρετεί, συνδυάζοντας όποιες παροχές επιθυμεί από πέντε άξονες προστασίας:

  • Πρόληψη
  • Γιατροί και εξετάσεις
  • Νοσηλεία
  • Αποκατάσταση
  • Υπηρεσίες

Με αυτόν τον τρόπο, για πρώτη φορά, τα διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης (νοσοκομειακά, εξωνοσοκομειακά, οικογενειακά, ζωής) που πριν αγόραζε ξεχωριστά ο ασφαλισμένος, συνδυάζονται σε ένα ενιαίο οικοσύστημα υπηρεσιών υγείας και ευ ζην.

Μέσα από την ιστοσελίδα της Generali κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει συνδυαστικά όλες τις καλύψεις και να λάβει μία εξατομικευμένη πρόταση ασφάλισης, βασισμένη στις επιλογές του.

Στη συνέχεια, μπορεί να προσαρμόσει την πρόταση αυτή, τόσο ως προς την πληρότητα των καλύψεων, όσο και ως προς την τιμή με τη βοήθεια του προσωπικού του Ασφαλιστικού Συμβούλου, ο οποίος έχει ενημερωθεί και μελετήσει, ήδη, τις προτιμήσεις του δυνητικού πελάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για το νέο Οικοσύστημα Υγείας της Generali εδώ:

www.generali.gr/el/life-on/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!