Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Vodafone Ενίσχυση του στρατηγικού σχεδίου δράσης της για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας

Ενισχύει το στρατηγικό σχέδιο δράσης που έχει θέσει σε εφαρμογή η Vodafone Ελλάδας ήδη από το πρώτο κύμα της πανδημίας στη χώρα, προκειμένου να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση πολιτών και επιχειρήσεων σε υπηρεσίες τεχνολογίας και επικοινωνίας.

Όπως ανακοινώθηκε, οι πρωτοβουλίες της Vodafone για τη στήριξη της οικονομίας και κοινωνίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που ξεκίνησαν να υλοποιούνται τον Μάρτιο του 2020, καλύπτουν έξι βασικούς άξονες: 

  • Διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας για όλους
  • Παροχή λύσεων για την εργασία και την εκπαίδευση από απόσταση
  • Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς λειτουργίας
  • Στήριξη της κοινωνίας και διευκόλυνση της καθημερινότητας, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας
  • Προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της
  • Συνεργασία με την πολιτεία και χρήση καινοτόμου τεχνολογίας για τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού και την επιτάχυνση της επιστημονικής έρευνας.

«Η ένταση της πανδημίας και η ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου αναδεικνύουν τη σημασία και το ειδικό βάρος των δικτύων μας στην επαγγελματική, εκπαιδευτική και οικογενειακή καθημερινότητα.

Όπως και την περασμένη Άνοιξη, έτσι και τώρα, η Vodafone αξιοποιεί τις τεχνολογίες της για να στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε όλοι μαζί να βγούμε ασφαλείς και υγιείς από αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της εταιρείας, οι δράσεις της αφορούν: την εξασφάλιση αδιάλειπτης επικοινωνίας για όλους και καλή λειτουργία των δικτύων, την εξυπηρέτηση των πελατών, την προστασία των ανθρώπων της Vodafone από την πανδημία οι οποίοι και παραμένουν στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουν τα καταστήματά της ανοικτά σε όλη την Ελλάδα, την διατήρηση των τηλεφωνικών της κέντρων σε πλήρη λειτουργία, καθώς και των τεχνικών ομάδων σε ετοιμότητα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στο σπίτι και την επιχείρηση.

Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να συμβάλλει στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, παρέχοντας δωρεάν για τρεις μήνες το OneNet Cloud Call Center, τις λύσεις Vodafone IoT και τις υπηρεσίες Vodafone Business Online και εξυπηρετεί άμεσα και κατά προτεραιότητα τις αναβαθμίσεις συνδέσεων των επιχειρήσεων για την υποστήριξη της εργασίας από απόσταση.

Ακόμη, από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η Vodafone παρείχε κάθε βοήθεια που ζητήθηκε από την Ελληνική πολιτεία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η Vodafone στηρίζει δημόσιες αρχές στην Ευρώπη στην προσπάθειά τους να προβλέψουν και να ελαχιστοποιήσουν την εξάπλωση του ιού, με τη χρήση πλήρως ανωνυμοποιημένων Big Data.

Το Ίδρυμα Vodafone έφερε και διαθέτει στην Ελλάδα το DreamLab, μια δωρεάν mobile εφαρμογή, που έρχεται να συμβάλει στην επιτάχυνση της επιστημονικής έρευνας για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, και ενθαρρύνει όλους να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας, καθώς όσοι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή κάθε βράδυ, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να βρεθεί μια πιθανή θεραπεία.

Τέλος, η Vodafone συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και την εκπαιδευτική διαδικασία παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες για νέους και παιδιά και συμβάλλει στην ουσιαστική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών στηρίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξη των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και των ψηφιακών δεξιοτήτων των εφήβων, μέσα από το πρόγραμμα του Ιδρύματος Vodafone Generation Next.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!