Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intracom Telecom Συμμετοχή της εταιρείας σε δοκιμή πεδίου στο δίκτυο της China Mobile

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση σειράς δοκιμών πεδίου (field test) του ραδιοσυστήματος υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας E-Band, UltraLink-GX80, στο δίκτυο της China Mobile, του μεγαλύτερου παρόχου κινητής τηλεφωνίας της Κίνας, κατά τη διάρκεια των τελικών του διαγωνισμού 2020 China Mobile Emergency Skills, που έλαβε χώρα στην πόλη Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν στην Κίνα.

Η δοκιμή πεδίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της China Mobile για σημαντική εξοικονόμηση στις εργασίες στο πεδίο και στο τελευταίο τμήμα του δικτύου ασύρματης πρόσβασης (RAN), αντικαθιστώντας τις οπτικές ίνες μεταξύ του αναλογικού και του ψηφιακού τμήματος σταθμού βάσης 4G/5G, με ασύρματη σύνδεση διασφαλίζοντας παράλληλα την ίδια ποιότητα υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, η δοκιμή πεδίου υλοποίησε μια fronthaul εφαρμογή στην CPRI option 7 όπου το ψηφιακό μέρος του σταθμού βάσης 4G BBU (Baseband Broadband Unit) συγχρονίστηκε και συνδέθηκε με το RRU (Remote Radio Unit) μέσω του UltraLink™-GX80, με το σύστημα να παρέχει την υψηλότερη σταθερότητα (στη μέγιστη διαμόρφωση 512-QAM), και συνεπώς την χωρητικότητα δεδομένων του ραδιοσυστήματος να φτάνει τα 10 Gbps στα 1500 MHz. Σημειώνεται ότι υλοποιήθηκαν δύο διαμορφώσεις CPRI: Star (ένα BBU - ένα RRU) και Cascade (ένα BBU - δύο RRU).

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία παρουσίασε και στις δύο διαμορφώσεις τις τεράστιες δυνατότητες της πλατφόρμας UltraLink™-GX80 για την εξυπηρέτηση πολλαπλών σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας και, συνεπώς, για σημαντική εξοικονόμηση στο δίκτυο ραδιοεπικοινωνιών (C-RAN).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!