Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Profile Software Σχέδιο επιχειρησιακής λειτουργίας και προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Η Profile Software, στο πλαίσιο των διεθνών μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού (COVID-19), έχει ήδη λάβει τα απαιτούμενα μέτρα τόσο για τους εργαζομένους της όσο και για τους πελάτες και συνεργάτες της, εξασφαλίζοντας τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Profile έχει ως πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, πελατών και συνεργατών του ομίλου.

Σε όλα τα γραφεία ακολουθούνται κανόνες προφύλαξης και μέτρα υγιεινής, ώστε να εξασφαλίσουν την απαραίτητη προστασία για τους εργαζόμενους.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κτήριο σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα ακόμα και σε εταιρείες μεταφορών.

Η χρήση αντισηπτικών είναι υποχρεωτική σε κάθε χώρο.

Επίσης, η εταιρεία έχει εφαρμόσει νέες οδηγίες για τα ταξίδια ώστε να μειώσει εντελώς τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις μόνο σε ότι είναι απαραίτητο και εφόσον δεν είναι εφικτή η τηλεδιάσκεψη ή άλλα online εργαλεία επικοινωνίας.

Για το λόγο αυτό αξιοποιείται από εργαζόμενους και συνεργάτες η σύγχρονη τεχνολογία για εργασία με απομακρυσμένη πρόσβαση χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως Microsoft Teams, Skype και Webex, μεταξύ άλλων, για την υποστήριξη της επικοινωνίας χωρίς κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ή την ομαλή πορεία της επιχείρησης.

Ως εταιρεία τεχνολογίας, η Profile έχει ήδη εξοπλίσει το προσωπικό της για να έχει τη δυνατότητα της τηλεργασίας το οποίο όμως είναι πάντα διαθέσιμο και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή για τους πελάτες της εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

«Στόχος μας είναι να μειώσουμε την εξάπλωση του ιού στο κοινωνικό σύνολο και εφαρμόζουμε ενεργά την απομακρυσμένη πρόσβαση προς όφελος όλων.

Η εταιρεία παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα συνεχίσει να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές για την καλύτερη προστασία της κοινωνίας μας στις υφιστάμενες συνθήκες» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!