Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δημοσιεύτηκε η ΠΝΠ για τα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού COVID-19

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα "Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του."

Μπορείτε να διαβάσετε την Πράξη, όπως προστέθηκε στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr, εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Αντωνιος Ιωαννιδης
12/03/2020 19:01:11

Oλοι μαζι μπορουμε [Ενωμενοι = Ποτε Νικημενοι] . Ετσι με διδαξαν οι γονεις μου , ετσι με διδαξαν στο σχολειο , ετσι με διδαξε η ζωη η ιδια και οντας 68 ετων ηδη , και χαιρων "ακρας υγειας" θα ηθελα να παροτρυνω τους τους νεους μας να μην ξεχασουν ποτε το φτωχα μου λογια και περισσοτερο απ'ολα το σημαντικοτερο στις μερες μας [αγγλικα in life we must always adopt a "proactive/preventing approach" rather than "a reactive/fire-fighting approach" ] και οσακις "δεν προλαβαμε κατι" πρεπει παντοτε να ερευνησουμε και να βρουμε "τι ειναι αυτο που εφταιξε" και εν συνεχεια να λαμβανουμε διορθωτικα μετρα "ξεριζωνοντας την αιτια , ωστε στο μελλο να μην εχουμε ανεπιθυμητα πραγματα" , τοιουτοτροπως βελτιονομεθα συνεχως και γηρασκουμε αει διδασκομενοι για το καλο το παιδιων μας και των εγγονιων μας. Καλη συνεχεια και ευχομε το καλυτερο για ολους . Και συγχαρητηρια στη κυβερνηση !!