Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Σύστημα Ιχνηλασιμότητας Καπνικών Προϊόντων

Ανακοίνωση 14/5/2019 

Σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή του Μητρώου Ιχνηλασιμότητας των Καπνικών Προϊόντων τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία από 14/5/2019. Η εφαρμογή για την παραγγελία μοναδικών αναγνωριστικών κωδικών επισήμανσης μονάδων συσκευασίας των Καπνικών Προϊόντων, τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία από 20/5/2019. 

Παρακαλούμε ενημερωθείτε παρακάτω, σχετικά με τις διαδικασίες και τις οδηγίες χρήσης της εφαρμογής σε ελληνικά και αγγλικά. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συμβουλευτείτε τις συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις. 

Για είσοδο στην εφαρμογή εγγραφής στο Μητρώο Ιχνηλασιμότητας και απόκτησης μοναδικών αναγνωριστικών κωδικών Οικονομικού Φορέα, Φορέα εκμετάλλευσης πρώτων σημείων λιανικής πώλησης, Μονάδων και Μηχανημάτων παρακαλούμε επισκεφθείτε τους συνδέσμους που θα βρείτε στην ενότητα "Πρόσβαση στην εφαρμογή". 

Προσοχή! Οι κωδικοί που ενδεχομένως λάβατε από το δοκιμαστικό περιβάλλον δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παραγωγική λειτουργία. 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!