Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΦΚΑ Συναλλαγή του κοινού με το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Κάτω Αχαΐας

ΕΦΚΑ

Αθήνα, 1η  Αυγούστου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναλλαγή του κοινού με το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Κάτω Αχαΐας

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι από τις 05/08/2024  το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Κάτω Αχαΐας του Νομού Αχαΐας θα λειτουργεί δύο (2) φορές εβδομαδιαίως,  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Ήδη, οι συναλλασσόμενοι του Φορέα εξυπηρετούνται άμεσα από οποιαδήποτε τοποθεσία, χωρίς φυσική παρουσία, αναμονή και ταλαιπωρία μέσω των 108 ηλεκτρονικών υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr).

Παράλληλα, για τις περιπτώσεις που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια ή καθοδήγηση, μπορούν να απευθύνονται και στις όμορες δομές των Α' και Β' Τοπικών Διευθύνσεων Αχαΐας. Οι δομές αυτές είναι στη διάθεσή τους για να παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη και διευκόλυνση σε σχέση με τις υπηρεσίες του Φορέα.

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο 1555 που προσφέρει άμεση, έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση στους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να το καλούν χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Από τη Διοίκηση του e-Ε.Φ.Κ.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!