Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

ΕΦΚΑ Έναρξη λειτουργίας ΠΕΚΑ Πάτρας

Αθήνα, 28 Ιανουαρίου

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του τρίτου σε σειρά Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης (ΠΕΚΑ), με έδρα στην Πάτρα, από τη Δευτέρα 21/01/2019.

Το νέο «Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης Δυτικής Ελλάδας Λευκάδας Κεφαλληνίας Ζακύνθου» έρχεται να συμπληρώσει το έργο των ΠΕΚΑ Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής που λειτουργούν ήδη αποτελεσματικά, συνεχίζοντας έτσι την οργανωτική συγκρότηση του ελεγκτικού μηχανισμού ΕΦΚΑ που περιλαμβάνει συνολικά έντεκα (11) ΠΕΚΑ.

Η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και της αδήλωτης εργασίας με σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας.

Δ/νση: Κορίνθου 175 Πάτρα 26223 Αχαΐα

E- mail: peka.dyt.ellados@efka.gov.gr

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
24/01/2020 12:15:36

Ειμαι συνταξιουχος του ΝΑΤ.Εγγαμος απο τον Δεκεμβριο του 1978.Η συζυγος μου ολα αυτα τα χρονια ειναι ασφαλισμενη κα ι εξυπηρετειτα απο το ΝΑΤ.Διεπιστωσα προσφατα,οτι εμφνιζομαι στον ΕΦΚΑ ως αγαμος και η συζυγος μου το ιδιο.Επισεις δεν αναφαρεται ως ασφαλισμενη στο ΝΑΤ.Παρακαλω υποδειξτε σε ενεργειες πρπει να προβω,ωστε να διορθοθει το ως ανω λαθος (παραλειψη).Ευχαριστω Σπυρος Μρκεζινης