Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άρθρο του Γιάννη Σταματόπουλου Οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία με το ν. 4472/2017

Του Γιάννη Σταματόπουλου, Οικονομολόγου - Φορολογικού Συμβούλου, Επιστημονικού Υπεύθυνου του Forin.gr, Διδάκτορα του Παν. Πειραιώς

Στο παρόν άρθρο παρουσιάζουμε, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Forin.gr, τις σημαντικότερες μεταβολές που επήλθαν στη φορολογική νομοθεσία με το ν. 4472/2017. Ο νόμος αυτός, ο οποίος περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2017, επέφερε σημαντικές αλλαγές στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr. Επισημαίνουμε ότι μετά την παράθεση των μεταβολών που επήλθαν υπάρχουν σύνδεσμοι (links) προς τις σχετικές διατάξεις. Προς διευκόλυνσή σας, και δεδομένης της έκτασης του παρόντος άρθρου, έχουμε κατηγοριοποιήσει τις μεταβολές που επήλθαν σε πέντε κατηγορίες, στις οποίες μπορείτε να πλοηγηθείτε αναλυτικά ως ακολούθως:

Το περιεχόμενο αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του forin.gr

Αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό καθώς και σε ένα πλήθος απο μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια!

Μάθετε περισσότερα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!