Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

Ε.Β.Ε.Θ. Ημερίδα για τις αλλαγές από την εφαρμογή του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  

Θεσσαλονίκη 12-07-2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ημερίδα για τις αλλαγές από την εφαρμογή του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα 

Οι αλλαγές που επιφέρει η εφαρμογή του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα θα βρεθούν στο επίκεντρο της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του, για συνεχή επιχειρηματική ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο.  

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 3 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). 

Βασικός εισηγητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Βήτος, π. τελωνειακός ακόλουθος στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ε.Ε. και Τμηματάρχης του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος θα παρουσιάσει τις καινοτόμες αλλαγές και ρυθμίσεις που επέφερε από την 1η Μαΐου 2016, η εφαρμογή του Ενωσιακού Τελωνειακού Κώδικα, καθώς και διάφορα διαδικαστικά ζητήματα. Σύντομη παρέμβαση για το θέμα θα πραγματοποιήσει η κυρία Αγγελική Γωγάκου, Διευθύντρια Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των ερωτημάτων, που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. 

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να το δηλώσουν αποστέλλοντας συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ σε ομότιτλη καταχώριση, στο e-mail: beni@ebeth.gr ή στο fax 2310-370136, ως τις 15.7.2016. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!