Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογία εισοδήματος

ΠΟΛ. 1205/23-7-1997 Αποστολή στοιχείων

YΠOIK 1078600/15745/Γ.0012/ΠOΛ. 1205/23.7.1997

Αποστολή στοιχείων

H Υπηρεσία μας προτίθεται να προβεί σε πλήρη αναμόρφωση των ισχυόντων πινάκων μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους, που εφαρμόζονται κατά τον εξωλογιστικό προσδιορισμό των καθαρών κερδών των εμποροβιομηχανικών επιχειρήσεων, καθώς και τη συμπλήρωση αυτών με νέα επαγγέλματα για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί συντελεστής καθαρού κέρδους.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να μας στείλετε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 1997 τα βάσει δηλώσεως στοιχεία (ακαθάριστα έσοδα, καθαρά κέρδη, κ.λπ.) των εμποροβιομηχανικών επιχειρήσεων, που τηρούν βιβλία Γ` κατηγορίας του K.B.Σ., για τις οποίες πρέπει να τροποποιηθεί ο ισχύον μοναδικός συντελεστής ή πρέπει να καθοριστεί συντελεστής γιατί δεν προβλέπεται, που αφορούν τις 3 τελευταίες χρήσεις 1994-1996.

Επίσης, να μας στείλετε τα στοιχεία των παραπάνω επιχειρήσεων των ίδιων χρήσεων, που προκύπτουν μετά από τακτικό έλεγχο κ.λπ. (βλ. οδηγίες συνημμένου υποδείγματος).

Τέλος παρακαλούμε η περιγραφή του αντικειμένου των επιχειρήσεων για τις οποίες δεν έχει προβλεφθεί μοναδικός συντελεστής καθαρού κέρδους (νέα επαγγέλματα) να είναι πλήρης και ακριβής και να διατυπωθεί οποιαδήποτε παρατήρηση ή πρόταση και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα κρίνετε απαραίτητο ή σκόπιμο, που αφορά οποιοδήποτε επάγγελμα.

----------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!