Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε Κινητοποιήσεις χαμηλών προσδοκιών

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους , η συμμετοχή κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα – Πειραιά η κατάσταση δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. 

Στην περιοχή της συμπρωτεύουσας η κατάσταση ήταν λίγο  καλύτερη με εμφανή προβλήματα στην κομματική  παράταξη της  ΔΗΚΙΟ. 

Στην επαρχία η κατάσταση ήταν ικανοποιητική από πλευράς συμμετοχής αλλά  και εκεί η κατάσταση δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο. 

Ίσως θα πρέπει να γνωρίζουν κάποιοι ότι οι εφορίες δεν παίζουν πλέον κανένα ρόλο, άρα δεν έχει νόημα ο αποκλεισμός τους . 

Η οργάνωση της αποχής – αποκλεισμού των εφοριών επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας ότι  θα ήταν ακόμα μια ενέργεια για να εξυπηρετήσει την προβολή ορισμένων κομματικών στελεχών της Ν.Δ  μέσω των ΜΜΕ,   χωρίς κανένα ουσιαστικό στόχο ή αποτέλεσμα για τους συναδέλφους και τον κλάδο μας. 

Ενδεικτική είναι η προσπάθεια που κατέβαλε η ΠΟΦΕΕ   παρά την δέσμευση των αντιπροσώπων της ότι δεν θα κατεβάσει πανό   για προβολή της, και ιδιοποίηση της όποιας προσπάθειας του συνόλου των συναδέλφων. 

Δέσμευση που σεβάστηκε η Πανελληνία Ομοσπονδία Οικονομολόγων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ελλάδος ΠΟΟΕΕΕ  αναδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την διαφορά ανάμεσα στη κομματική  χειραγώγηση και την ανεξάρτητη εκπροσώπηση ενός κλάδου. 

Οι συνάδελφοι  έχουν αντιληφθεί  τον ρόλο των επαγγελματιών συνδικαλιστών της Ν.Δ – ΠΑ.ΣΟ.Κ  και τους έχουν απαξιώσει στη συνείδησή τους, αφού είναι πασιφανές ότι για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για την ωφέλεια από την προσωπική τους προβολή και όχι βέβαια για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου μας. 

Απαξίωση όμως που έχει επεκταθεί ως τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων του κλάδου μας, ενώ αντίθετα θα έπρεπε να επικεντρωθεί στους κομματικούς μηχανισμούς   και  τους χειραγωγημένους εκπροσώπους αυτών.       

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ 

Αλεβιζάκης Παναγιώτης 

Εκπρόσωπος Της Ανεξάρτητης  Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!