Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

ΠΟΛ. 1044/27-1-1997 Σχέδια διαβιβαστικού και ειδοποίησης οφειλετών που διαμένουν στο Εξωτερικό

YΠOIK 1013972/1129-10/0016/ΠOΛ. 1044/27.1.1997

Σχέδια διαβιβαστικού και ειδοποίησης οφειλετών που διαμένουν στο Εξωτερικό

Σε συνέχεια της αριθ. 1114073/9382-10/0016/ΠOΛ. 1277/23.10.96 Εγκυκλίου διαταγής μας, που αφορά τον τύπο ειδοποίησης προς οφειλέτες, που διαμένουν στο εξωτερικό και επειδή εξακολουθούν οι Δ.O.Y. να μας στέλνουν, προς επίδοση, λανθασμένα τις ειδοποιήσεις και το διαβιβαστικό, σας επισυνάπτουμε σχέδια ειδοποίησης και διαβιβαστικού που θα χρησιμοποιείται από τώρα και στο εξής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από οφειλέτες των χωρών EΛBETIA και ΛIKTENΣTAΙN δεν υπάρχει δυνατότητα απαίτησης της οφειλής, με συνέπεια να μην μπορούμε να στείλουμε ειδοποιήσεις.

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΠEPIΦ. Δ/NΣH NOMAPX. HMEPOM: Δ.O.Y.: Αριθ. Πρωτ: Δ/NΣH: THΛ.: ΠPOΣ: _______________ (ON. - Δ/NΣH) (AΛΛOΔAΠOY ή MH OΦEIΛETH) KATOIKO: ....................... APIΘMOΣ ΔIABATHP. ..............

Επίδοση Ειδοποίησης

Σας πληροφορούμε ότι από την ΔOY........................ βεβαιώθηκαν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου (Είδος οφειλής)....................... για την χρονική περίοδο........... δρχ. .................... (ολογράφως)................... με το αριθ.................... τριπλότυπο βεβαίωσης της Yπηρεσίας μας.

Παρακαλούμε να καταβάλετε το ποσό εφάπαξ μέχρι ................. διότι μετά την ημερομηνία αυτή, η οφειλή επιβαρύνεται με προσαύξηση 2% για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Τέλος, πρέπει να σας διευκρινήσουμε, ότι κατά την ημερομηνία επίδοσης έχει παρέλθει η προθεσμία καταβολής του χρέους, υπάρχει η δυνατότητα απαλλαγής από τις πρόσθετες επιβαρύνσεις εκπρόθεσμης καταβολής με απόφαση αρμοδίου οργάνου, εφ` όσον η καθυστέρηση θα οφείλεται αποδεδειγμένα στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σε τέτοια περίπτωση η σχετική αίτηση απαλλαγής θα πρέπει να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά στοιχεία της εκπρόθεσμης επίδοσης της ειδοποίησης.

YΠOΓPAΦH

EΛΛHNIKH ΔHMOKPATIA ΠEPIΦ. Δ/NΣH NOMAPX. HMEPOM: Δ.O.Y.: Αριθ. Πρωτ: Δ/NΣH: THΛ.:

ΠPOΣ: TO YΠOYPΓEIO OIKONOMIKΩN ΓEN. Δ/NΣH ΦOPOΛOΓIAΣ Δ/NΣH 16η EIΣΠP. ΔHM. EΣ. KAP. ΣEPBIAΣ 10 T.K. 10184 AΘHNA ΓP. EBET

Σας στέλνουμε ατομική ειδοποίηση με αριθ. πρωτ.: ................ που αφορά οφειλές του/της .................................. προς το Ελληνικό Δημόσιο προκειμένου να την διαβιβάσετε στην Δ/νση .........................................

YΠOΓPAΦH

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!